Založ si blog

Vraj 7 STATOČNÝCH je nočná mora a treba sa ich zbaviť – najlepšie ich ignorovaním a mlčaním

 

Priznám sa, nečakal som ani ja, ani kolega Gurtler, ani ostatní zo 7 STATOČNÝCH až také reakcie niektorých osôb. Nemyslel si, že o oficiálnom založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA bude informovať CNN, BBC  alebo Al Jazeera.

Až takí naivní zas nie SME.

Mali sme za to, že v rámci úplne štandartnej a normálnej práce novinárov a ich informovania verejnosti, čo sa na ďalekom Východe Slovenska deje,  aspoň krátka zmienka o tejto udalosti z Košíc sa v médiách objaví.

 

Avšak ništ.

 

Mýlili sme sa, lebo SME je sme a my sme my. Gurtler síce pozná tých v sme a oni poznajú jeho, ale ak nastane súbeh rôznych zvláštnych faktorov, náhod, pokynov, emócií, citov a pocitov, tak je niekedy riešenie aj ignorácia a popieranie toho, že sa niečo stalo jednoduchým spôsobom – a to je mlčanie.

 

Hovoriť pravdu je kapitola sama o sebe. PRAVDA je na tom na Slovensku tak, že Vás vymazujú a vymazujú, ako to už u nás v rámci demokracie býva a len málo ľudí PRAVDU číta a chce počuť.

 

V neposlednom rade som si povedal, že možno som zaujatý, že to len preto sa o nás nezmienili, lebo zabudli, pokazili sa im foťáky, počítače, písacie stroje.

 

Keď som však vytočil telefón poniektorým, ktorí „akože informujú“ a spýtal sa že prečo, také hrobové ticho o oficiálnom založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA, tak najprv bolo na druhej strane telefónu len TICHO.

Chvíľkové premýšľanie a nakoniec výhovorky, prečo, začo, niečo, načo, dačo, začo, čo zato a to…

 

Nevidíme nikomu do hlavy a už to ani neriešime. Ideme ďalej. 7 STATOČNÝCH je už teraz nočná mora pre viacerých a chápeme to.

 

Zbaviť sa nočnej mory ignorovaním a mlčaním je istá taktika, nie však správny smer.

Ale takí SME už. Taká je PRAVDA. Všetci sme len ľudia plní dojmov, pocitov, frustrácií, alibizmu, závisti, túžby po moci či peniazoch, pokoji či čomkoľvek subjektívnom.

 

A v okamihoch pravdy sa ukazuje, ktoré črty ľudskej osobnosti prevažujú. Statočnosť je jednou z čŕt človeka aj vtedy, keď Vám poviem pravdu do očí, lebo ako hovorí kolega Gurtler po prečítaní nielen knihy: Prečo muži klamú a ženy plačú (Allan Pease, Barbara Pease), že …

Že áno ?

Kto sa našiel, našiel…

Kto nenašiel, stále hľadá…

Babka Radičová alebo bábka Radičová

21.09.2011

lepšie 2x čítať ako raz počuť a ani raz nevidieť a preto s dovolením najvyššieho: Pani Radičová je šarmantná dáma. Je ženou, ktorá má šmrnc, odborné znalosti, jazykové vedomosti. V neposlednom rade mám osobne dokonca niekedy pocit, že v súčasnej politickej žumpe starých vyžitých politikov sa aj snaží presadzovať tam sem čestnosť, úprimnosť a statočnosť. [...]

Zbavte sa „bezcenných“ cenných papierov, zbavme sa „cenného“ Mikloša, zavrime do basy už aj veľkých podvodníkov.

14.09.2011

tak toto som jednoducho musel s dovolením autora článku skopčiť: Ľudia zabúdajú. Vy, ja, my aj oni. 7 STATOČNÝCH je tu aj preto, aby sa nezabúdalo a nezabudlo. Aby sa nezabúdalo a nezabudlo na veľké podvody a klamstvá, a aby raz prišla doba, že niektorí veľkí podvodníci a zlodeji budú sedieť v base. Bez ohľadu NA TO, že raz boli aj ministrami. Kupónová privatizácia [...]

Boj medzi dobrom a zlom pokračuje a prechádza do inej fázy

13.09.2011

fázy, kde kapitalizmus končí a nikto nevie ako to celé dopadne. World Facing ‚Crisis of Capitalism‘: Economist http://www.cnbc.com/id/44482632 Ešte 16. novembra 1989 drvivá väčšina občanov neverila, že socializmus čochvíľa skončí a o pár rokov NA TO zanikne Československo a vznikne samostatná Slovenská republika. Ešte 7. septembra 2011 väčšina [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10591x
Priemerná čítanosť článkov: 2118x

Autor blogu

Kategórie

Archív