Založ si blog

Vraj 7 STATOČNÝCH je nočná mora a treba sa ich zbaviť – najlepšie ich ignorovaním a mlčaním

 

Priznám sa, nečakal som ani ja, ani kolega Gurtler, ani ostatní zo 7 STATOČNÝCH až také reakcie niektorých osôb. Nemyslel si, že o oficiálnom založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA bude informovať CNN, BBC  alebo Al Jazeera.

Až takí naivní zas nie SME.

Mali sme za to, že v rámci úplne štandartnej a normálnej práce novinárov a ich informovania verejnosti, čo sa na ďalekom Východe Slovenska deje,  aspoň krátka zmienka o tejto udalosti z Košíc sa v médiách objaví.

 

Avšak ništ.

 

Mýlili sme sa, lebo SME je sme a my sme my. Gurtler síce pozná tých v sme a oni poznajú jeho, ale ak nastane súbeh rôznych zvláštnych faktorov, náhod, pokynov, emócií, citov a pocitov, tak je niekedy riešenie aj ignorácia a popieranie toho, že sa niečo stalo jednoduchým spôsobom – a to je mlčanie.

 

Hovoriť pravdu je kapitola sama o sebe. PRAVDA je na tom na Slovensku tak, že Vás vymazujú a vymazujú, ako to už u nás v rámci demokracie býva a len málo ľudí PRAVDU číta a chce počuť.

 

V neposlednom rade som si povedal, že možno som zaujatý, že to len preto sa o nás nezmienili, lebo zabudli, pokazili sa im foťáky, počítače, písacie stroje.

 

Keď som však vytočil telefón poniektorým, ktorí „akože informujú“ a spýtal sa že prečo, také hrobové ticho o oficiálnom založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA, tak najprv bolo na druhej strane telefónu len TICHO.

Chvíľkové premýšľanie a nakoniec výhovorky, prečo, začo, niečo, načo, dačo, začo, čo zato a to…

 

Nevidíme nikomu do hlavy a už to ani neriešime. Ideme ďalej. 7 STATOČNÝCH je už teraz nočná mora pre viacerých a chápeme to.

 

Zbaviť sa nočnej mory ignorovaním a mlčaním je istá taktika, nie však správny smer.

Ale takí SME už. Taká je PRAVDA. Všetci sme len ľudia plní dojmov, pocitov, frustrácií, alibizmu, závisti, túžby po moci či peniazoch, pokoji či čomkoľvek subjektívnom.

 

A v okamihoch pravdy sa ukazuje, ktoré črty ľudskej osobnosti prevažujú. Statočnosť je jednou z čŕt človeka aj vtedy, keď Vám poviem pravdu do očí, lebo ako hovorí kolega Gurtler po prečítaní nielen knihy: Prečo muži klamú a ženy plačú (Allan Pease, Barbara Pease), že …

Že áno ?

Kto sa našiel, našiel…

Kto nenašiel, stále hľadá…

Babka Radičová alebo bábka Radičová

21.09.2011

lepšie 2x čítať ako raz počuť a ani raz nevidieť a preto s dovolením najvyššieho: Pani Radičová je šarmantná dáma. Je ženou, ktorá má šmrnc, odborné znalosti, jazykové vedomosti. V neposlednom rade mám osobne dokonca niekedy pocit, že v súčasnej politickej žumpe starých vyžitých politikov sa aj snaží presadzovať tam sem čestnosť, úprimnosť a statočnosť. [...]

Zbavte sa „bezcenných“ cenných papierov, zbavme sa „cenného“ Mikloša, zavrime do basy už aj veľkých podvodníkov.

14.09.2011

tak toto som jednoducho musel s dovolením autora článku skopčiť: Ľudia zabúdajú. Vy, ja, my aj oni. 7 STATOČNÝCH je tu aj preto, aby sa nezabúdalo a nezabudlo. Aby sa nezabúdalo a nezabudlo na veľké podvody a klamstvá, a aby raz prišla doba, že niektorí veľkí podvodníci a zlodeji budú sedieť v base. Bez ohľadu NA TO, že raz boli aj ministrami. Kupónová privatizácia [...]

Boj medzi dobrom a zlom pokračuje a prechádza do inej fázy

13.09.2011

fázy, kde kapitalizmus končí a nikto nevie ako to celé dopadne. World Facing ‚Crisis of Capitalism‘: Economist http://www.cnbc.com/id/44482632 Ešte 16. novembra 1989 drvivá väčšina občanov neverila, že socializmus čochvíľa skončí a o pár rokov NA TO zanikne Československo a vznikne samostatná Slovenská republika. Ešte 7. septembra 2011 väčšina [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10598x
Priemerná čítanosť článkov: 2120x

Autor blogu

Kategórie

Archív