Založ si blog

Babka Radičová alebo bábka Radičová

lepšie 2x čítať ako raz počuť a ani raz nevidieť a preto s dovolením najvyššieho:

Pani Radičová je šarmantná dáma. Je ženou, ktorá má šmrnc, odborné znalosti, jazykové vedomosti. V neposlednom rade mám osobne dokonca niekedy pocit, že v súčasnej politickej žumpe starých vyžitých politikov sa aj snaží presadzovať tam sem čestnosť, úprimnosť a statočnosť.

Zároveň je však už aj vo veku, keď mnohé ženy, hlavne cigánske sú už babkami. Byť babkou je dobré pre Slovensko, lebo to znamená, že sa rodia deti. A natalita by na Slovensku mala stúpať, aby SME nevyhynuli. Pani Iveta ma dcéru Evu. Nemám však vedomosť, že by Eva už mala malú Emu. Ak je moja vedomosť správna, tak to bude znamenať to, že pani Iveta stále nie je babka.

Čo je škoda pre celé Slovensko, lebo pokles natality ohrozuje Slovensko skoro tak, ako ekonomická kríza a kríza Eura a s tým spojený Eurowall.

Úplne najhoršie však pre celé Slovensko je však nie to, že pani Radičová nie je babka, úplne najhoršie pre Slovensko je to, že pani Radičová je s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou len bábka v rukách pána Mikloša a následne (ne)priamo aj cigána ?

Ako inak ako ja, by ste to hodnotili Vy (ne)priatelia 7STATOČNÝCH, ak si prečítate tieto dve konštatácie:

Minister financií a podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš v utorok uviedol, že premiérka minulý týždeň informovala koaličných partnerov o zámere spojiť obe hlasovania, a to v prípade, že strana SaS neprijme kompromisný návrh zvyšku koalície.



Premiérka na otázku o spojení hlasovaní pre agentúru Reuters uviedla: „Teoreticky je to možné.“

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/radicova-spojit-euroval-a-doveru-vlade-je-to-teo…

Mikloš oznámi, a pani Iveta z USA, pravdepodobne ani netušiac, že Mik lož, cigán ju postavili mediálne pred hotovú vec musí reagovať tak „teoreticky“.

Ono je to asi tak, že teoreticky nám vládne pani Iveta a prakticky nám vládne cigán.

Teoreticky by pani Iveta mohla byť aj babka, ale prakticky je pani Iveta len bábka.



Bábka použitá na udržanie moci cigána na Slovensku a propagáciu Šulíkovho filmu „Cigán“ v zahraničí ?

Možno sa však pani Iveta niekedy v budúcnosti zamyslí. Naberie odvahu, povie si, že už nechce byť bábka a pridá sa k nám.

7 STATOČNÝCH čaká a uvíta každého statočného občana, občianku, ktorí naberú odvahu a postavia sa na odpor cigánstvam.

Zbavte sa „bezcenných“ cenných papierov, zbavme sa „cenného“ Mikloša, zavrime do basy už aj veľkých podvodníkov.

14.09.2011

tak toto som jednoducho musel s dovolením autora článku skopčiť: Ľudia zabúdajú. Vy, ja, my aj oni. 7 STATOČNÝCH je tu aj preto, aby sa nezabúdalo a nezabudlo. Aby sa nezabúdalo a nezabudlo na veľké podvody a klamstvá, a aby raz prišla doba, že niektorí veľkí podvodníci a zlodeji budú sedieť v base. Bez ohľadu NA TO, že raz boli aj ministrami. Kupónová privatizácia [...]

Boj medzi dobrom a zlom pokračuje a prechádza do inej fázy

13.09.2011

fázy, kde kapitalizmus končí a nikto nevie ako to celé dopadne. World Facing ‚Crisis of Capitalism‘: Economist http://www.cnbc.com/id/44482632 Ešte 16. novembra 1989 drvivá väčšina občanov neverila, že socializmus čochvíľa skončí a o pár rokov NA TO zanikne Československo a vznikne samostatná Slovenská republika. Ešte 7. septembra 2011 väčšina [...]

Vraj 7 STATOČNÝCH je nočná mora a treba sa ich zbaviť – najlepšie ich ignorovaním a mlčaním

09.09.2011

Priznám sa, nečakal som ani ja, ani kolega Gurtler, ani ostatní zo 7 STATOČNÝCH až také reakcie niektorých osôb. Nemyslel si, že o oficiálnom založení strany 7 STATOČNÝCH REGIONÁLNA STRANA SLOVENSKA bude informovať CNN, BBC alebo Al Jazeera. Až takí naivní zas nie SME. Mali sme za to, že v rámci úplne štandartnej a normálnej práce novinárov a ich [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 10588x
Priemerná čítanosť článkov: 2118x

Autor blogu

Kategórie

Archív